Kilpailijat

Valmennuksessani on motivoituneita kuntosaliharrastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita. Kilpailijoiden lajeina tällä hetkellä ovat classic bodybuilding, bodyfitness, sekä bikinifitness. Jos haluat mukaan valmennukseen, jonka tähtäimenä on kilpaileminen, ota yhteyttä.

 

Noora: Kilpaili ensimmäistä kertaa Jyväskylän karsinnassa 2014. Noora ylitti kaikki odotukset sijoituttuaan kovatasoisessa karsinnassa hopealle. SM-kisoissa 2014 Noora nappasi pronssia, joka on poikkeuksellisen hieno suoritus ensimmäisenä kilpailuvuotena.

Tommi: Teki debyytin Jyväskylän karsinnassa, jossa sijoittui komeasti pronssille. Tommista tullaan kuulemaan vielä!

Tino: Kilpailee ensi vuonna junnujen classic bodybuildingissa. Pidemmän tähtäimen tavoitteena on siirtyä kehonrakennuksen puolelle. Tino kerää tällä hetkellä peruslihasmassaa, jota on tullutkin todella hyvällä tahdilla. Tällä hetkellä Tino on kevyellä välidietillä, jolla kuoritaan kuntoa hieman siistimmäksi, jotta kisadietille siirtyminen olisi kivuttomampaa. Tino on vielä nuori ja aikaa on vaikka mihin. Asenne on nuorella miehellä kunnossa.

Noora R. : Noora tekee työtä kilpaillakseen tulevaisuudessa bodyfitneksessä. Noora on PT Nooran valmennuksessa. Noora kerää tällä hetkellä lihasmassaa, ja syksyllä on tarkoitus hieman siistiä kuntoa. Noora tekee nöyrästi töitä ja noudattaa tarkasti ohjeita. Noora on sisäistänyt harjoittelun-ravinnon-levon kolminaisuuden merkityksen kehityksessä.

Milla: Lajina Millalla on bikinifitness. Tarkoitus on kilpailla ensi vuonna. (kuva tulossa)

Jamica treenaa tavoitteena nousta bikinifitness lavalle vuonna 2016. (kuva tulossa)

Jasminella tavoitteena kilpailla bikinifitneksessä vuonna 2015. (kuva tulossa)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.04 | 19:52

K Sanomat 4.4 tai 5.4: Mitä politiikot haluavat peitellä? Wikipediassa nousi myrsky doping-kärystä.

...
25.08 | 14:33
Treeniblogit on saanut 5
08.05 | 19:12
Etusivu on saanut 6
04.05 | 12:25
Vaatekauppa on saanut 5
Tykkäät tästä sivusta