Treenivarusteet edullisesti

Lihashuoltoon. "Foam rolling"putki.

Kyllä,näit oikein. Kyseessä on pätkä viemäriputkea. Miksi? Koska se on paljon parempi kuin markettien myymät "pilipali"putket. Kovalla putkella tuntuma on parempi. Vartalon asentoa muuttamalla saat voimakkuutta säädettyä.

Tossa video, jossa neuvotaan perustekniikat:

http://www.youtube.com/watch?v=fkqu_WQrfKg 

Tällä putkella rullaamalla saat lihaskalvosi venymään. Lihaskireydet- ja kipu helpottavat. Lihaskasvua tavoittelevien kannattaa erityisesti rullata lihaskalvoja auki. Lihaskudos on kalvojen ympäröimä. Voidaan ajatella lihaksen olevan "pussin sisällä". Jos pussi on liian pieni, ei lihas mahdu kasvamaan suuremmaksi. Lihaskalvoja venyttämällä saadaan lihaksille kasvutilaa.

Itse käytän tätä urheiluhieronnan korvikkeena. Etenkin reisien sivuosien venyttely on haastavaa. Putkella rullaamalla saat jokaisen lihasryhmäsi huollettua.

Jos et halua ostaa rautakaupasta 6 metrin viemäriputkea hintaan 35.50€, niin saat valmiiksi sopivan mittaiseksi leikatun putken minulta.

HINTA:10€

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!

 

 

Tilausohjeet:

Tee tilaus henkilökohtaisesti, sähköpostitse, facebookissa tai tekstivietillä. Saat vahvistusviestin tilauksestasi samaan viestivälineeseen. Ilmoita tilauksessasi toimitustapa.

Toimitus:

Sovi nouto kotiosoitteestani: Pihlajapiha 8, 45100 Kouvola. Noutamalla tuotteet  vältyt postikuluilta. Toimitukset myös Kuusaan Kuntomekkaan.

Voit myös tilata tuotteet postiennakolla. Postimaksu on kiinteä 9,50€

Toimitusaika on tavallisesti 1-5 arkipäivää. Varastotilanteesta riippuen toimitusaika voi venyä, mutta saat tästä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin tai puhelinnumeroon.  Saatuasi ilmoituksen yli 5 vuorokauden toimitusajasta, on sinulla 24 tuntia aikaa perua tilaus ilman kuluja.

Maksaminen:

Postiennakko tai käteinen. Kysy myös laskun mahdollisuutta. Minulla ei ole vielä korttimaksumahdollisuutta. Saat käteiskuitin ostoksistasi.

Alennukset:

PTJuhan asiakkailla on sopimuksen voimassaoloaikana oikeus 10% alennukseen kaikista tuotteista.

Kaikissa kysymyksissä vastaan sinulle sähköpostitse. Voit tehdä kysymyksiä myös puhelimitse.

Yhteystiedot:

Juha Huhtala / PTJuha, Y-tunnus: 2289799-8

p. 0407631318

Pihlajapiha 8, 45100 Kouvola

huhtalajvt@hotmail.com

www.ptjuha.fi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.04 | 19:52

K Sanomat 4.4 tai 5.4: Mitä politiikot haluavat peitellä? Wikipediassa nousi myrsky doping-kärystä.

...
25.08 | 14:33
Treeniblogit on saanut 5
08.05 | 19:12
Etusivu on saanut 6
04.05 | 12:25
Vaatekauppa on saanut 5
Tykkäät tästä sivusta