Ajankohtaista

3 WEEKS OUT!

Kolme viikkoa aikaa Sportyfeel fitness-classic kilpailuun. Osallistun siellä kovatasoiseen supersarjaan. Kilpailu järjestetään 18.4. klo 17:00 alkaen Helsingin kulttuuritalolla.

Lisätietoa:

www.fitnessclassic.fi

TULKAA KANNUSTAMAAN PAIKAN PÄÄLLE!

Odotukset kilpailuun ovat ainakin kuntoni puolesta korkealla. Kuto on jo kolme viikkoa ennen kisaa parempi kuin vuonna 2013. Lihasmassaakin on tullut jokunen kilo lisää. Nyt pidetään peukkuja pystyssä, että viimeistelyt menevät nappiin.

HUOMIO!

Lisäravinnevalikoimani laajentuu. Tuotevalikoimaan lisätään Mass- tuotesarjan hinnoiltaan kilpailukykysiiä tuotteita lähiaikoina, eli kilpailukiireen hellitettyä. Pysykää kartalla sillä avajaistarjouksia on tulossa. Avajaistarjoukseen liittyy ydin- Kouvolan / Kuusankosken alueelle ilmainen kotiinkuljetus yli 100 euron tilauksille!!! KEEP IN TOUCH!!!

Pyrin ryhdistäytymään sosiaalisessa mediassa:

Liittykää Facebook ryhmään: https://www.facebook.com/groups/547101845337765/ .

Tänne tulee lisäravinteista ja muista palveluista parhaat tarjoukset.

Instagramissa voitte seurata kisavalmistautumistani: @ptjuha

Treeniseminaari!

Treeniseminaari Kuusaan Kuntomekassa 21.3.2015

Tapahtuma on jaettu kahteen ryhmään, joista ensimmäinen starttaa kello 12 ja toinen kello 14.

Vierailevana valmentajana seminaarissa on vuoden 2014 kehonrakennuksen Suomenmestari ja overall voittaja Markus Heinänen. Apuvalmentajina toimivat allekirjoittanut sekä PT-Noora.

Seminaarin hinta on vain 20 euroa, ja osallistuja määrä on rajattu siten, että molempiin ryhmiin otetaan 15 treenaajaa. Jotta mahdut mukaan toimi pian.

Ilmoittautumisen numeroon 0407631318, tai Facebookin kautta.

Tapahtumassa on jaossa Sportlife nutritionin proteiinivanukas maistiaisia, sekä kaikille treenaajille tarjotaan Sportlifen palautumisjuoma.

Tervetuloa Kuntomekkaan!

-Juha-

Juha kisadietillä!

Juha aloitti kisadietin joulun jälkeen. Lauteille noustaan 18.4.2015 Sportyfeel Fitnessclassicissa Helsingissä.

Dietti on lähtenyt hyvin käyntiin. Valmennuksesta vastaa edelleen kehonrakennuksen kävelevä tietopankki Sampo Kirjovaara.

Seuraa kisaprojektia facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/547101845337765/

 

Kisatähtäimet on säädetty kohdalleen!

Kesä lähestyy ja monet syksyllä kilpailuihin tähtäävät ovat aloittaneet kilpailuihin valmistautumisen. Valmennettavistani Tommi on jo aloittanut dietin. Meidän perheessä Noora on kisadietillä ja minä olen ns. myötätuntodietillä ja syön tarkasti listan mukaan kaiken ruoan punniten. Minun ja Nooran dietissä on kyllä yksi aika merkittävä ero. Noora yrittää pudottaa painoa, ja oma tavoitteeni on nostaa sitä puoli kiloa viikossa. Painon pudottamisen taktiikka lienee ainakin teoriassa kaikille selvä, mutta painon nopeahko nostaminen ei ehkä kaikille olekaan niin tavallista. Omalla kohdallani tämä painon nosto tarkoittaa hiki päässä syömistä. Ruokaa on todella paljon, ja usein. Esimerkiksi normi välipala on kolme ruispalaa, kolme omenaa, ja 200g kalkkunaa. Pikkuvälipala on "massashake", johon tulee 130g maltoa ja 50g heraa. Ruokaohjelma on siitä eksoottinen, ettei siihen sisälly yhtään rakastamaani maitorahkaa. Vuosikausia jatkunut "viisi rahkaa päivässä perinne" on nyt loppu. Tilalla on hirveä kasa lihaa! Uusia ruoka-aineita ovat mm. maapähkinälevite, bagelit (rinkeli), peruna, ja raejuusto jonka kiintiö minulle tuli täyteen vuonna 2012.

 

TSEMPPIÄ KAIKIILE DIETTILÄISILLE!

JOULU TULEE!

Muista lähimmäistäsi persoonallisella lahjalla!

- Lahjakortit ruoka- ja treeniohjelmiin sekä ohjauksiin

- Lisäravinteet pukinkonttiin

PTJuha bodauslehdessä

Ostakaa uusin Bodaus lehti numero 6/2013. Siinä juttua minusta ja menneestä kisaprojektistani.

Facebook ryhmään!

Liity Facebook ryhmääni.

Löydät ryhmän nimellä:

www.ptjuha.fi tiedotuskanava

 Facebook ryhmässä ajankohtaista tietoa palveluista tarjouksista, tuoteuutuuksista jne.

MYYNTIIN TULOSSA!

"PAIN IS PLEASURE - NO EXCUSES" asennetreenipaidat!

Uniikki paita! Tällaista ei tule toista vastaan! Kuva-teksti yhdistelmä oman suunnittelun tulos. Pehmeä kangas. Tyköistuva (ihonmyötäinen) malli. Ensimmäinen erä tulee olemaan pienehkö, joten nopein käsi voittaa.

Tällä paidalla erotut ns. "muotifitness" treenareista! Ei selityksiä!

Hinta tulee olemaan siistille ja laadukkaalle paidalle todella edullinen!

PYSYKÄÄ KANAVALLA! Ilmoitus paitojen saapumisesta tulee välittömästi, kun ne saapuvat valmistajalta.

Mässäily lopetettu!

Paluu arkeen ruokailujen osalta tapahtui tänä aamuna. Kaikki raaka-aineet on laskettu ja sen mukaan syödään. Kisojen jälkeinen viikko tuli hieman mässäiltyä ja se näkyy kyllä naamasta. Nestettä on kroppa täynnä. Itseasiassa jalat on niin turvoksissa, että piti laittaa lentosukat jalkaan. Eilen tuli otettua roskaruoasta kaikki ilo irti. Pekonihampurilaisaterian viimeistelin kolmen jäätelöpallon ja pehmiksen jättiannoksella. Toki sen jälkeen piti syödä kolme vanukasta ja pussillinen irtokarkkeja. Voisin todeta että epäterveellinen ruoka on epäterveellistä:) Hienoa palata taas ruotuun!

Tsemppiä kaikille valmennettaville ja muillekin! "Train hard!"

Road to EXPO, eilisen ja aamun tunnelmat

Punnituksen jälkeen ryhdyttiin varovasti tankkaamaan lihaksia. Olinhan ollut syömättä aamusta asti, ja todella alhaisilla tyhjennyskaloreilla dietin kolme viimeistä viikkoa. Ensimmäisen banaanin söin suoraan kaupan hinhalta sen ehtimättä edes kauppakassiin.

Tavanomaisilla tankkauseväillä, riisi, siisikakku, piltti, broilerifile, banaani jne. mentiin ja todella maltillisn annoksin.

Sitten koitti bodarin juhlahetki mitä voi lajiin vihkiytymättömälle olla vaikea perustella. Vedin Bicmac aterian suklaa sundaella. Tämä tietysti ilman juomaa, koska suola ja neste on tässä hommassa kaiken pilaava ydistelmä. Bicmacin syöminen kisaa edeltävänä yönä perustuu suureen määrään hiilihydraattia, rasvaa ja suolaa. Hiilari ja rasva "ajaa" lihakseen nopeasti täytettä ja suola tuo kroppaan painetta. Bicmac viimeistely on varmaan maailman suosituin viimeistelytapa koko maailmassa ja nimen omaan kehonrakennuksessa. Jotkut syömyös pitsaa. Se on kieltämättä jännä tunne syösd bicmac ateriaa, jota olen viimeksi syönyt varmaan joskus kolme vuotta sitten=) Ihan syntisen hyvää! Nyt kaikkien tietysti tulee ymmärtää, ettei bicmaccejä voi syödä joka päivä jotta kroppa "näyttää jyvältä" =) Kyllähän se pitkässä (ja vähän lyhyemmässäkin) juoksussa lihottaa ihmistä nopeasti. Mutta bicmac syötiin ennätysajassa ja painuttiin nukkumaan. Tänä aamuna heräsin varhain viiden aikoihin. Kisajänntys ei anna nukkua. Viiden tunnin päästä pitäis olla lavalla, joten kohta levitellään viimeiset kisavärit, syödään varovasti vähän aamupalaa jonka jälkeen lähdetään kisapaikalle.

 

Siellä nähdään!

BIc Mac on JEES!

Road to EXPO

Puntarista pääsin läpi painolla 89.4kg. Punnitukseen valmistautuminen meni siis täysin nappiin. Viimeiset kilot otettiin tulikuumassa suihkussa istumalla. Kohta levitetään eka kerros kisaväriä. Muuten tankkaillaan lihaksia maltillisesti ja otetaan rennosti. Innolla odotan huomista. Kolmen vuoden valmistautuminen, joka on huipentunut maaliskuussa alkaneeseen kisadiettiin on SM kisaa vaille valmis. Odotan jo paluuta tavalliseen arkirytmiin ja siihen, että minulla on enemmän aikaa ja energiaa rakkaalle vaimoilleni ja lapsilleni.

Road to Expo! Junalla Lahteen. Paino 91.4 eli no water, no food!!!

ROAD TO EXPO!

Tästä lähdetään kuivattelemaan kroppaa kisakuntoon. Nestettä on vielä ihon alla, mutta tilanne on kuitenkun todella paljon parempi kuin vastaavaan aikaan ennen Jyväskylän karsintaa. Nyt tapellaan ukko putarista läpi alle 90 kilon sarjaa ja sitten tietysti yritetään käytettävissä olevin keinoin saada painetta lihaksiin. Pyskykää kartalla! Nähdään Lahdessa!

 

Alkaa aikuista mietäkin pikkuhiljaa hieman jännittämään=)

Ostakaa uusin Bodauslehti (5/2013). Lehdessä artikkeli vaimoni Nooran treenikuulumisista.

Tulkaa kannustamaan Juhaa kehonrakennuksen SM kisaan 31.8.2013 Lahden messukeskukseen, jossa Juha kilpailee alle 90 kilon sarjassa.

Aikataulut ja lisätietoa:

http://www.nordicfitnessexpo.com/bodybuilding_nationals

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.04 | 19:52

K Sanomat 4.4 tai 5.4: Mitä politiikot haluavat peitellä? Wikipediassa nousi myrsky doping-kärystä.

...
25.08 | 14:33
Treeniblogit on saanut 5
08.05 | 19:12
Etusivu on saanut 6
04.05 | 12:25
Vaatekauppa on saanut 5
Tykkäät tästä sivusta