Mitä tarjoan?

Tarjoan motivoivaa valmennusta ja ohjausta asiakkaille, jotka arvostavat omaa hyvinvointiaan. Jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä, ja hänelle laaditaan henkilökohtainen nousujohteinen harjoitusohjelma. Valmentajana olen vaativa, mutta positiivinen. Liikunnan tulee tuottaa iloa.

Voit olla aloittelija tai pidemmälle ehtinyt kuntoilija. Ehkä haluat uusia ideoita ja motivaatiota harjoitteluusi.

Kertyikö kesäkiloja?

Suunnitelmallisella painonpudotuksella päästään "ihmediettejä" pysyvämpiin tuloksiin. Painon hallinta ei koskaan tarkoita sitä, että syödään vain vähän, jos laisinkaan. Painonhallinta on kokonaisuus harjoittelua, terveellistä ravintoa, henkistä hyvinvointia ja lihashuoltoa.

Haluatko lihaksikkaamman vartalon?

Tehokkaalla ja tarkkaan mietityllä harjoitus- ja ravinto-ohjelmalla edistymisesi on optimaalista. Lihasten kasvattaminen on aina aikaa ja sitoutumista vaativaa, mutta sitä on mahdollista nopeuttaa suunnitelmallisuudella. Urheilijan ravitsemus poikkeaa yleisten ravintosuositusten mukaisista ruokavalioista. Kasvavat lihakset tulee monilta osin ottaa huomion ruokavaliota suunniteltaessa. Saat myös ohjeet laadukkaiden urheilulisäravinteiden käyttöön.

Kaipaatko voimaa lihaksiisi?

Lihasvoiman kasvattamisessa on omat erityispiirteensä. Voimien kasvaminen perustuu lihassolujen poikkipinta-alan kasvamisen ohella lihashermotuksen kehittämiseen. Harjoituksen rakennetta muokkaamalla voidaan voimaominaisuuksien kehittymistä painottaa.

Haluatko puhtia arkeesi?

Työssä- ja arjessa jaksaminen on asia johon voidaan vaikuttaa. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että monipuolisella ruokavaliolla, ja liikunnalla on positiivisia vaikutuksia yleiseen jaksamiseen. Terveellinen ruokavalio hidastaa myös pitkäaikaissairauksien kehittymistä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.04 | 19:52

K Sanomat 4.4 tai 5.4: Mitä politiikot haluavat peitellä? Wikipediassa nousi myrsky doping-kärystä.

...
25.08 | 14:33
Treeniblogit on saanut 5
08.05 | 19:12
Etusivu on saanut 6
04.05 | 12:25
Vaatekauppa on saanut 5
Tykkäät tästä sivusta